Weboldalkészítés referenciáink

Organikus Manufaktúra honlapja  

OMFA.hu

 

„Otthon a fában”

 

BÚTOROK SZERETETTEL

Az Organikus Manufaktúrában öten vagyunk asztalosok. Mindannyiukban egyformán jelen van az igény a fa és az ember harmóniájának a megteremtésére. Olyan berendezési tárgyakat szeretnénk készíteni, amelyek kapcsolódnak majdani tulajdonosukhoz, együtt élnek vele. Ehhez fontosnak tartjuk, hogy a megrendelővel olyan bizalmi viszonyt tudjunk kialakítani, amelynek révén úgy tudunk ráhangolódni, hogy olyan bútort készítsük neki, amilyenre a leginkább szüksége van. Ezért magunkat is folyamatosan képezzük mind a fával való kapcsolat, mind az emberekkel való kapcsolatok terén...

 

 

A honlap célja az eddigi egyedi munkák bemutatása és új ügyfelek szerzése.

 

www.omfa.hu

     
CaesarStudio.hu  

CaesarStudio.hu

 

„Stílus és harmónia a térben”

 

Stúdiónk főként építészeti és belsőépítészeti tervezéssel foglalkozik. Építészeti tervezést általában generáltervezőként, belsőépítészeti tervezést azonban alvállalkozóként is vállalunk. Tevékenységi köreink elsősorban a vendéglátóipari és kereskedelmi létesítmények, társasházak tervezése, de gyakran egészségügyi létesítmények és bankok tervezésére is megbízást kapunk.

 

A honlap célja az eddigi munkák bemutatása. Referencia...

 

www.caesarstudio.hu

     
LigetCatering.hu  

Ligetcatering.hu

 

„Jót s jól, ebben áll a nagy titok”

 

A Liget Catering elsősorban vendéglátóipari szolgáltatásokat kínál. A klasszikus rendezvénytípusok (büfé-ellátás, konferencia étkezések, kávészünet, állófogadás, bankett, koktélparti stb.) mellett minden elképzelt speciális igényt, meg tud valósítani.

 

A honlap célja a rendezvény előtt álló cégek, családok, érdeklődőkké konvertálása.

 

www.ligetcatering.hu

     
Egyedi Új Bútorok készítése  

Új Bútort.hu

 

Egyedi bútorok készítése akár áruházi áron!

 

Az ÚjBútort.hu nagy gyakorlati tapasztalattal, kiemelkedő kreativitással tervezi és készíti el magánszemélyek és cégek egyedi igényeket szolgáló teljes lakásbútorzatát és üzletberendezését.

 

A honlap célja a bútor készíttetés, terveztetés előtt álló családok, cégek érdeklődőkké konvertálása, a felmerülő problémáinak kreatív és személyre szabott megoldása. 
Valamint annak a téves tudatnak az átalakítása, hogy az egyedi, méretre készült bútor többe kerül, mint a készen vásárolt. 

 

www.ujbutort.hu

     
MÉGNAP weboldala  

Napenergia biztos kézből

 

A MÉGNAP Egyesület küldetése, hogy a magyarországi termikus napenergia-hasznosító rendszereket megvalósító napkollektoros szakterület fejlődését elősegítse.

 

A honlap célja hogy a megossza tudását, és tapasztalatait napkollektoros iparág egészével. Tanfolyamokat, rendezvényeket és kiadványokat mutat be, hogy a korszerű, az európai uniós szakmai trendeknek megfelelő, és jogosultságokat eredményező szakmai tudást és információkat közvetítse.

 

www.megnap.hu

 

     
 

Fogászati Röntgen Velencén

 

A Human Balance küldetése, hogy hozzájáruljon egy tudatosabban egészségre törekvő társadalom megteremtéséhez azáltal, hogy érthetővé és vonzóvá teszi a preventív megoldásokat. Elősegítse az emeberek Egész-ségének, a Testi-, Energetikai-, Lelki egyensúlyának megteremtését a különböző holisztikus, természetes, szelíd diagnosztikai és terápiás módszerekkel.
Céljuk, hogy két éven belül példa értékű egészségügyi szolgáltatóvá váljanak a megye keleti részén.

 

Mikó Nóra
cégvezető
Human Balance Kft.

 

A honlap célja a Human Balance rendelő tevékenységi körén belül a teljes fogászati röntgen bemutatása a páciensek bejelentkezésének egyszerűsítése.

Human Balance rendelő célja a szelíd diagnosztikai és terápiás módszerek alkalmazása. Ilyen a biorezonancia -és mágnesterápia, a csontsűrűség-mérés, és a teljes fogászati röntgen.

 

www.fogrontgen-velence.hu

     
 

Csontsűrűség-mérés Velencén

 

A Human Balance küldetése, hogy hozzájáruljon egy tudatosabban egészségre törekvő társadalom megteremtéséhez azáltal, hogy érthetővé és vonzóvá teszi a preventív megoldásokat. Elősegítse az emeberek Egész-ségének, a Testi-, Energetikai-, Lelki egyensúlyának megteremtését a különböző holisztikus, természetes, szelíd diagnosztikai és terápiás módszerekkel.
Céljuk, hogy két éven belül példa értékű egészségügyi szolgáltatóvá váljanak a megye keleti részén.

 

Mikó Nóra
cégvezető
Human Balance Kft. 

 

A honlap célja a Human Balance rendelő tevékenységi körén belül a csontsűrűség-mérés bemutatása a páciensek bejelentkezésének egyszerűsítése.

A Human Balance rendelő célja a szelíd diagnosztikai és terápiás módszerek alkalmazása. Ilyen a biorezonancia -és mágnesterápia, a csontsűrűség-mérés, és a teljes fogászati röntgen.

 

www.csontsurusegmeres-velence.hu

     
 

Misztikus Tánc

 

Küldetésem

Merülj el igazi lényedben, fedezd fel belső szépségedet és nyiss kaput a sugárzásnak, rávilágítva az Egység tapasztalatára.

Ez a munka véget vet a média sugalmazta, félreértelmezett szépségideálnak, és helyette megteremti a lehetőséget, hogy minden nő felfedezhesse belső nőiségének végtelen tündöklését, szívének és lényegének gyönyörűséges kivirágzását.

 

Gál Éva
kineziológus, jógaoktató és Misztikus Tánctanár

 

A honlap és a Misztikus Tánc célja, hogy ablakot nyisson a modern keresőknek, hogy felfedezzék: a tánc belső fényünk fellángolásának egyik gyönyörű eszköze, és hogy megérezzék: nemcsak a táncos, de maga a tánc is mi vagyunk.

 

www.misztikustanc.hu

     
 

Éltető Kozmetika

 

Küldetésem, hogy mind több ember megismerje és ápolja bőrét, minél természetesebb módon. Szeretném tudatosítani az emberekben, hogy ne a reklámok alapján vásároljanak különböző vegyszertartalmú szereket, hanem figyeljenek arra, hogy mit használnak a bőrápolásukra.

 

Horváth Orsolya Amrita
mesterkozmetikus

 

A honlap célja a természetes életmód és bőrápolás megismertetése, népszerűsítése, új vendégkör kialakítása a kozmetikai kezelésekre, tanácsadásokra és speciális kozmetikai bemutatókra.

 

www.eltetokozmetika.hu

 

     

 

 

EWR-HUNGARY Electronic Waste Recycling Kft.

 

Elektronikai hulladék feldolgozás

 

A legkorszerűbb komplex elektronikai hulladék feldolgozását végzik majd most épülő üzemükben.
Ez üzem Európában egyedülálló saját technológiai újításokat alkalmaz.

 

A honlap célja a cég és az épülő üzem bemutatása, a környezetvédelmi szemlélet erősítése.

 

www.ewrhungary.com

 

 

   

 

 

 

AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző ZRt

 

Anyagvizsgálat és Minőségellenőrzés

 

Az AGMI évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be Magyarországon az anyag- és állapotvizsgálat, valamint a minőségellenőrzés piacán.

 

A honlap célja a cég és tevékenységének bemutatása, a szolgáltatási csatornákon online árajánlatkérések begyűjtése, új vevők megtalálása és az online kapcsolatokból személyes kapcsolat kialakítása.

 

www.agmi.hu

 

 

     

 

Új Konyhát.hu

 

Egyedi konyhabútorok készítése

 

Az Újkonyhát.hu nagy gyakorlati tapasztalattal, kiemelkedő kreativitással tervezi és készíti el magánszemélyek és cégek egyedi igényeket szolgáló konyhabútorait.

 

A honlap célja a konyhabútor készíttetés, terveztetés előtt álló családok, háziasszonyok érdeklődőkké konvertálása, a felmerülő problémáinak kreatív és személyre szabott megoldása. 
Valamint annak a téves tudatnak az átalakítása, hogy az egyedi, méretre készült konyhabútor többe kerül, mint a készen vásárolt. 

 

www.ujkonyhat.hu

     

 

 

Városi Egészségügyi Központ Gyál

 

Alapellátás, Szakellátás, Védőnők

 

 

A honlap célja a gyáli lakosság folyamatos tájékoztatása az egészségügyi ellátásról, a legfrissebb változások azonnali publikálása. 
Működik az oldalon egy fórum, ahol a lakosság véleménye, igényeik is megjelenik és választ kapnak kérdéseikre.

 

 

www.eukozpontgyal.hu

     

 

 

Magnetoplan.hu

 

Magnetoplan: a „Prémium Márka“ szervezés és vizualizálás céljára

 

 

A honlap célja a .Magnetoplan termékek bemutatása, forgalmazása...

 

 

www.magnetoplan.hu

 

 

     

 

 

Tisztalevegő.hu

 

Levegőtisztasági mérések

 

 

A honlap célja a levegőtisztasági mérések piacán új megrendelők megtalálása. Ezért a szakértőség erősítése mellet részletes árajánlat-kérési űrlap segíti az új érdeklődőkkel való kapcsolódást...

Az a honlap az AGMI.HU mikrosite-ja.

 

www.tisztalevego.hu

 

     

 

 

Komplex Anyagvizsgálat.hu

 

Ipari Anyagvizsgálat

 

 

A honlap célja a Ipari Anyagvizsgálat piacán új megrendelők megtalálása. Ezért a szakértőség erősítése mellet részletes árajánlat-kérési űrlapok segítik az új érdeklődőkkel való kapcsolódást...

Az a honlap az AGMI.HU mikrosite-ja.

 

www.komplexanyagvizsgalat.hu

     

 

 

Neoart Műveszellátó

 

Művészeti kellékek kis- és nagykereskedelme

 

 

A honlap célja a márkás művészeti kellékek bemutatása és értékesítése viszonteladóknak és a lakosságnak. Mindemellett fontos cél az új érdeklődők megnyerése és vásárlókká konvertálása...

 

www.neoart.hu

     

 

 

Neoart WEBSHOP

 

 

A honlap célja a márkás művészeti kellékek bemutatása és értékesítése a művészi tevékenységet hobbiként, vagy hivatásszerűen végző embereknek. Mindemellett fontos cél az új érdeklődők megnyerése és vásárlókká konvertálása...

 

www.neoart.hu/WebShop

Mit mondanak vevöink?


Kedves Sándor!
Együttműködésünk a Webolal készítés folyamatában számomra kimondottan építő jellegű, személyiség fejlesztő hatású volt.

Bővebben...:


Kedves Sándor!

Büszkék vagyunk 4 új honlapunkra.
Utólag is beigazolódott, hogy helyesen döntöttünk, jól választottunk, amikor az Új Weboldal.hu-t kértük fel az AGMI ZRt web-designjának és honlap-rendszerének megalkotására.

Bővebben...:

ÚjWeboldalt.hu a Facebookon